Wellness beauty behandelingen

Wat maken de wellness beauty behandelingen bij @JoAn’s anders dan bij een ‘gewone’ beautysalon? Iedere behandeling bij @JoAn’s start met een welkomstritueel, dat zorgt voor ontspanning van lichaam en geest. Daarbij ondersteunt het de effectiviteit van de voor u geselecteerde behandeling. Naast erfelijke factoren heeft lifestyle de grootste invloed op uw gezondheid, hoe u zich voelt en hoe dit weerspiegeld wordt op de huid. Onze lifestyle tips dragen bij aan het creëren van een optimaal huidresultaat.

Skin care met een holistische benadering

Bij Wellness Beautysalon @JoAn’s worden alle beautybehandelingen op holistische wijze gegeven. Deze benadering is helemaal gericht op pure ontspanning van spier en geest; want als je je goed voelt, dan straal je dat ook uit.

De behandelingen worden masserend uitgevoerd, zowel voor het gezicht als voor het lichaam. Met als resultaat; een huid die straalt en de energie gaat weer stromen!

“Geur- en zintuigprikkeling speelt
een belangrijke rol in de Holistische
skin care behandelingen.”

Overzicht beauty behandelingen

Geniet van de combinatie van innovatieve, bewust gekozen en wetenschappelijk onderbouwde productformuleringen, unieke behandeltechnieken en massages. De formuleringen zijn rijk aan natuurlijke ingrediënten en vrij van siliconen, parabenen en dierlijke grondstoffen.

De beauty treatments bij @JoAn’s zijn voor zowel vrouwen en mannen. Hieronder een overzicht van de verschillende behandelingen.

Face

EXPRESS FACIAL

Geen tijd voor een uitgebreide gezichtsbehandeling, maar wel een beauty touch nodig? Deze behandeling past perfect in een druk schema, of kan gecombineerd worden met een lichaamsbehandeling.

ACTIVE PURENESS
Een zuiverende detoxbehandeling.
Duur behandeling: 30 minuten
Prijs: 35 euro

HYDRAMEMORY
Een diep hydraterende behandeling.
Duur behandeling: 30 minuten
Prijs: 35 euro

RECOVER TOUCH
Een herstellende en voedende behandeling.
Duur behandeling: 30 minuten
Prijs: 35 euro

Huidanalyse – tranquillityTM welkomstritueel – reiniging – peeling – masker – hand-, hoofd-, of voetmassage – afgestemde dagverzorging.

ESSENTIAL FACIAL

Een gezichtsbehandeling welke wordt afgestemd op jouw huidconditie en behoefte. Dankzij de kracht van natuurlijke actieve ingrediënten en de exclusieve Esalen massage™ ervaar je direct resultaat.

ACTIVE PURENESS
Een zuiverende en ontgiftende behandeling die gekarakteriseerd wordt door het matterende Spirulina Algen mask.
Duur behandeling: 60 minuten
Prijs: 65 euro

HYDRAMEMORY
Een dubbele hydratatie voor de vochtarme huid veroorzaakt door weersinvloeden. De Brush massage transporteert de Moringa olie en het Hyaluronzuur diep in de huid.
Duur behandeling: 60 minuten
Prijs: 65 euro

RECOVER TOUCH
Herstelt en voedt de door zon, pollutie en veroudering beschadigde huid, dankzij antioxidanten uit Gojibes en Macadamia olie.
Duur behandeling: 60 minuten
Prijs: 65 euro

REMEDY
Versterkt en verhoogt de weerstand van de gevoelige, delicate huid, door een innovatieve aanpak met Prebiotica uit suikerbieten.
Duur behandeling: 50 minuten
Prijs: 55 euro

Bij keus voor zowel epileren en onzuiverheden verwijderen geldt een toeslag van: 12,50 euro
Bij keus voor zowe lhoofd-, hand- en voetmassage geldt een toeslag van: 12,50 euro

Huidanalyse – tranquillityTM welkomstritueel – reiniging – peeling – epileren of onzuiverheden verwijderen – Esalen massage van gezicht, decolleté, nek & schouders – masker – hand-, hoofd-, of voetmassage – afgestemde dagverzorging.

ORGANIC FACIAL

ERVAAR DE NATUUR OP HAAR BEST!
Een gecertificeerde biologische behandeling, die intensief voedend is en anti-aging bescherming biedt. Geschikt voor iedere huidconditie, in het bijzonder voor de gevoelige, droge en/of ouder wordende huid.
Duur behandeling: 45 minuten
Prijs: 55 euro

Huidanalyse – welkomstritueel – reiniging – peeling – massage van gezicht, decolleté, nek & schouders – masker – hand-, hoofd-, of voetmassage – Sacred Nature dagverzorging.

PREVENT AGING FACIAL

VOOR IEDEREEN DIE VEROUDERING VOOR WIL ZIJN!
Een intensieve anti-aging behandeling die preventief werkt tegen de vier voornaamste oorzaken van cellulaire veroudering: inflammatie, glycatie, oxidatie en methylatie. De intensieve bindweefselroullagetechniek rolt het onderhuids bindweefsel los voor een optimale doorbloeding. Door de combinatie van het krachtige ingrediënt, Longevity Complex™, de Kabat-techniek en de bindweefselroullage zorgt dit voor een zichtbaar frisse en gezonde uitstraling.

FACE
Huidanalyse – kabat welkomstritueel – reiniging – bindweefselroullage – fruitzuurpeeling – Skin Regimen dagverzorging.
Duur behandeling: 30 minuten
Prijs: 45 euro

FACE & BODY
Kabat welkomstritueel – scrub en massage van het lichaam – huidanalyse – kabat welkomstritueel – reiniging – bindweefselroullage – fruitzuurpeeling – Skin Regimen verzorging.
Duur behandeling: 60 minuten
Prijs: 80 euro

FACE KUURBEHANDELING
Een anti-aging gelaatskuur die het huidweefsel vernieuwt, herstelt en herpositioneert, met als resultaat een jeugdige en vitale uitstraling. Om de week een behandeling. De kuur wordt geadviseerd in combinatie met de Skin Regimen producten voor een optimaal resultaat.
Duur behandeling: 6 x 30min
Prijs: 240 euro

AGE CORRECTION FACIAL

REAL ACTIVE BEAUTY
Geef uw huid een boost voor een frisse, volle en levendig uitziende huid. Dankzij de kracht van hoogwaardige ingrediënten, de fruitzuren, het liftende masker en de Active Lift™ massage geeft het een direct zichtbaar resultaat. De Active Lift massage is een massage geïnspireerd op de traditionele Japanse Kobido technieken. Hierdoor herstelt het volume van de huid en stimuleert het de celvernieuwing. De “power of touch” komt volledig tot zijn recht!

SUBLIME SKIN DOUBLE PEEL
Een celvernieuwende behandeling.
Duur behandeling: 45 minuten
Prijs: 67,50 euro

Huidanalyse – tranquillityTM welkomstritueel – reiniging – fruitzuurpeeling – hoofdhuidmassage – Sublime Skin dagverzorging.

SUBLIME SKIN ACTIVE LIFT
Een verstevigende en liftende behandeling.
Duur behandeling: 60 minuten
Prijs: 90 euro

Huidanalyse – tranquillityTM welkomstritueel – reiniging – dieptereiniging – epileren of onzuiverheden verwijderen – active lift masker, hand- of voetmassage – Kobido massage – Sublime Skin dagverzorging.

SUBLIME SKIN DELUXE LIFT
Een complete behandeling met alle elementen van de Double Peel en Active Lift facial.
Duur behandeling: 75 minuten
Prijs: 112,50 euro

Huidanalyse – tranquillityTM welkomstritueel – reiniging – fruitzuurpeeling – active lift masker, hand- of voetmassage – Kobido massage – Sublime Skin dagverzorging.

SUBLIME SKIN FACE KUURBEHANDELING
Een intensieve anti-aging gelaatskuur die de veroudering van de huidarchitectuur tegengaat met als resultaat vernieuwing, opvulling en versteviging van het huidweefsel. Om de week een behandeling. De kuur wordt geadviseerd in combinatie met de Sublime Skin producten voor een optimaal resultaat.
Duur behandeling: 2×75 min + 2×60 min + 2x 45min
Prijs: 495 euro

Alle anti-aging behandelingen zijn in kuurverband te boeken voor optimaal resultaat.

Rituals face & body

ERVAAR TRANQUILLITYTM
Een weldadige behandeling, dankzij de bijzondere TranquillityTM rituelen. Zowel het gezicht als het lichaam wordt intens gevoed, gehydrateerd en ontspannen door middel van een lichaamspakking, massage en gezichtsbehandeling. Laat je meevoeren door de knedende handen van de beautyspecialist in een holistische behandeling met een aromatische geurbeleving.
Duur behandeling: 75 minuten
Prijs: 90 euro

TIME FOR ME!
Als het hectische ritme van ons dagelijks leven, stress en slaapgebrek hun tol eisen op je humeur, je vitaliteit en je schoonheid aantasten, dan is het tijd voor de TranquillityTM. Pro-Sleep massage. Een behandeling die met wetenschappers is ontwikkeld om op drie zintuigen te werken: het reukvermogen, de tastzin en het gehoor. De behandeling evenaart de gemoedstoestand van onze hersenen als we in slaap zijn, waardoor een gevoel van diepe rust, een evenwichtige geest en hernieuwde energie ervaren wordt. De ideale behandeling bij stress en slapeloosheid. Een absolute ervaring van well-being voor lichaam en geest.
Duur behandeling: 60 minuten
Prijs: 70 euro

AROMASOUL BODY SCRUB: BELEEF DE VIER CULTUREN VAN AROMASOUL
Gedurende deze sensmassage wordt je mee op reis genomen door de 4 culturen van aromasoul. Laat je lichaam openen door de Oriëntaalse legende, meevoeren op de Mediterrane golven, laad je lichaamsenergie weer op door het Indiase vuur en je lichaam aarden door het Arabische ritueel. Zuivere vulkanische rhyolietdeeltjes uit Stromboli, Sicilië, zorgen voor een diepe exfoliatie, terwijl Karitéboter en Betaglucan voedend werken.
Duur behandeling: 45 minuten
Prijs: 60 euro

HIMALAYA SALTMASSAGE
Een oud genezingsritueel welke een positief effect heeft op de gezondheid en schoonheid van het lichaam. Het kristalzout uit de grotten van de Himalaya dateert van 250 miljoen jaar geleden en is intact gebleven, waardoor het een nog sterker helend effect heeft. Samen met de therapeutische werking van de stenen en de massage zorgt het voor geestelijke en lichamelijke vitaliteit.
Duur behandeling: 60 minuten
Prijs: 70 euro

ORGANIC RITUAL: ERVAAR DE NATUUR OP HAAR BEST!
Een gecertificeerde biologische gezichts- en lichaamsbehandeling die intensief voedend is en anti-aging bescherming biedt. Tijdens deze behandeling wordt je lichaam gescrubd en gemasseerd met de biologische producten van Sacred Nature en gecombineerd met de Organic facial.
Duur behandeling: 75 minuten
Prijs: 85 euro

Mannen

EMPOWER
Wil je er op je best uitzien? De high performance behandeling sluit aan op de behoeften van de mannenhuid, of het nu gaat om anti-aging, beschermen en hydrateren of zuiveren en kalmeren.
Duur behandeling: 60 minuten
Prijs: 70 euro

REVITALIZE
Een zuiverende behandeling voor de rug die tevens helpt om spierspanningen te verminderen.
Duur behandeling: 45 minuten
Prijs: 55 euro

DE-STRESS
Gericht op de belangrijkste gebieden waar stress zich ophoopt. De warme massage mud gecombineerd met een hoofdhuiden rugmassage zorgen ervoor dat de te hoge spierspanning vermindert en je zich weer energiek voelt in je lijf.
Duur behandeling: 45 minuten
Prijs: 55 euro

Ogen, handen & voeten

OGEN
3-voudige werking tegen donkere kringen, opgezwollen ogen en lijntjes rondom de ogen.
Duur behandeling: 15 minuten
Prijs: 20 euro

HAND SPECIALIST RITUAL
Deze voedende en beschermende behandeling rijk aan Vitamine E en Karitéboter laat je handen er mooi en gevoed uitzien.
Duur behandeling: 30 minuten
Prijs: 35 euro

VOET SPECIALIST PEEL
Een revitaliserend voetenritueel met Neem extract om je voeten er mooi gepolijst en verzorgd uit te laten zien.
Duur behandeling: 30 minuten
Prijs: 35 euro

Losse supplementen

LOSSE SUPPLEMENTEN

WENKBRAUWEN MODELLEREN
Prijs: 12,50 euro

HARSEN BOVENLIP OF KIN
Prijs: 10 euro

HARSEN BOVENLIP EN KIN
Prijs: 18 euro

VERVEN WIMPERS OF WENKBRAUWEN
Prijs: 10 euro

VERVEN WIMPERS EN WENKBRAUWEN
Prijs: 18 euro

VANAF 3 SUPPLEMENTEN
Prijs: 24 euro

VANAF 4 SUPPLEMENTEN
Prijs: 28 euro

TIP: Geef eens een cadeaubon van de wellness beautysalon cadeau.

Openingstijden wellness beautysalon

Maandag: 10.00 – 18.00
Dinsdag t/m Donderdag 19.00 – 22.00
Zaterdag: op afspraak

Behandelingen zijn op afspraak, ook ’s avonds.